Träning

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, eller vill boka en tid!


Lektion, klickerträning/belöningsbaserat

Både Sandra och Renate håller i individuell träning eller gruppträning av ekipage som tränar belöningsbaserat. Träningen läggs upp efter dina önskemål och efter din och hästens nivå. Renate reser i hela landet, så hitta gärna ett gäng likasinnade i ditt område så kan ni dela på reseersättningen! Sandra håller endast träningar i Linköpingsområdet.

Tid: ca 1 timme per lektion
Kostnad: 550 kronor för privatlektion, 350 kronor per ekipage för grupplektion, reseersättning tillkommer för resor längre än 3 mil från Linköping


Lektion, hoppning/dressyr/markarbete

Renate håller även i individuell träning eller gruppträning av ekipage som rider traditionellt, med fokus på mjuk tryck- och eftergiftsträning som tar hänsyn till vetenskapen om hästens inlärning, kognition och biomekanik. Även här läggs träningen upp efter dina önskemål och efter din och hästens nivå. Renate reser i hela landet, så hitta gärna ett gäng likasinnade i ditt område så kan ni dela på reseersättningen!

Tid: ca 1 timme per lektion
Kostnad: 550 kronor för privatlektion, 350 kronor per ekipage för grupplektion, reseersättning tillkommer för resor längre än 3 mil från Linköping


NYTT! Abonnemang på digital coachning

Bäst resultat får du om du tränar regelbundet och strukturerat med en tydlig plan! För att skapa så bra förutsättningar för våra elever som möjligt erbjuder vi nu därför ett månadsabonnemang med digital coachning för dig som tränar belöningsbaserat. Du skickar videoklipp på din träning via mail eller Messenger som vi ger feedback på två gånger i veckan! Du kan skicka hur många och långa videoklipp som du vill, bilder eller skriftliga frågor! Vi återkopplar tisdagar och fredagar. Ingen bindningstid, utan du betalar månadsvis i förskott och väljer enkelt att säga upp abonnemanget genom att helt enkelt inte betala för en ny månad.

Du som har ett digitalt coachningsabonnemang hos oss får dessutom 15% rabatt när du bokar ordinarie lektion!

Kostnad: 750 kronor per månad

NYTT! Lektion med erfaren klickerhäst

Kom till oss på Stall Kungskvarn utanför Linköping och lär dig grunderna i klickerträning eller förbättra dina färdigheter tillsammans med våra läromästare! Vi håller i både privatlektioner och grupplektioner, och vi ser till att para ihop dig med en häst som passar just dig för en optimal träningsupplevelse.  

Tid: ca 1 timme per lektion
Kostnad: 550 kronor för privatlektion, 350 kronor per ekipage för grupplektion

NYTT! Lämna din häst hos oss för träning

Vår etolog Renate tar även emot hästar för träning eller tillridning på Stall Kungskvarn utanför Linköping! Kanske har du ett särskilt träningsproblem du vill få hjälp med, eller vill ge din unghäst en positiv start? Renate följer klickerhästens utbildningsskala och är noga med att lägga en stabil grund för hästens framtida liv. Hon tar även emot hästar med beteendeproblem för rehabilitering, och i särskilda fall även hästar som tränas traditionellt. 

Kontakta oss så kommer vi tillsammans överens om ett upplägg som passar dig och din häst!

Kostnad: från 7 500 kronor/månaden